Újlipótvárosban eladó 96 nm-es lakás XIII. kerület

66 999 000 Ft /Ft.
Ingatlan típus: Eladó
Terület (M 2)
96
Szobák száma
3
Hálószobák
2
Fürdőszobák
1

Alapterület

  • Földterület: 96 M 2
  • Építés éve: 1901

Felszereltség

  • Beépített Konyhabútor
  • Beépített wardrobe

Leírás

Újlipótvárosban a Hegedűs Gyula és Csanády utca sarkán kínálunk eladásra egy 4. emelti világos  96 nm-es nappali + hallos + 2 hálós lakást. A szobák külön nyílnak, az egyik szoba utcai a másik az udvar felé néz.

 

A házról: Az 1900-as évek elején épült épületet folyamatosan karbantartják, rendelkezik egy kis zöld belső udvarral.  A házban van lift.  A lépcsőház és a ház homlokzata is átlagos állapotú.

 

A környékről: A ház elhelyezkedése szuper, mind a Westend,  a Szent István park, a Lehel tér és a körút is pár perc sétára található. A környéken rengeteg kisbolt található. Éttermek kávézók iskolák, mind séta távra vannak. Csanády utcában egy perc sétára található a troli. A Lehel tér 3. perc séta ahol a metró és egyéb közlekedési eszközök megtalálhatóak. A Körút kb. négy perc séta  a 4-6-os villamoshoz. Az iskolák óvodák és játszóterek is séta távolságra találhatók.

 

A lakás : Jó elosztású nappali hall és két külön nyíló hálószoba. Nagyobb hálószoba a nappalin keresztül is megközelíthető. A Hall-t jelenleg étkezőnek használják, de akár a konyhai is kialakítható itt.  A kisebb szoba a lakás másik végén van távol a nappalitól, így ideális lehet gyerekszobának.

 

 

KÖLTSÉGEK:

Közös költség: 20,824 Ft/hó.

Minden további fogyasztás órával mérhető.

 

A parkolásra az utcán, vagy a közeli parkolóházban van lehetőség.

Ingatlanközvetítő elérhetőségei